ERP.BG managers
Иван Аржентински - управляващ съдружник

Иван Аржентински е основател и управляващ съдружник на „И Ар Пи България“ ООД (ERP.BG) – един от първите български разработчици на ERP системи. Като технологичен предприемач и опитен софтуерен специалист той има ключова роля в създаването на редица бизнес софтуерни продукти, като ERP системата EnterpriseOne® и InfoStar®.

Иван е и ръководител на програмния отдел и главен идеолог с ключово участие в създаването на всички софтуерни продукти на компанията, включително системата InfoStar® и ERP системата EnterpriseOne®. Той е и в основата на визията на ERP.BG за развитието на една изцяло мобилна ERP система, оптимизирана за смартфони и таблети, с интегрирани модули за бизнес анализи (BI), управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), обединени комуникации, управление на проекти и др. Прочети още...

 

Natalia FutekovaНаталия Футекова - управляващ съдружник

Доц. д-р Наталия Футекова е управляващ съдружник в „И Ар Пи България” ООД (ERP.BG) – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Тя съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното си участие в образователни и други обществени каузи.

В ERP.BG Наталия е преминала през различни нива и позиции, започвайки от офис организатор. Участвала е в редица проекти по внедряване на информационни системи, пускане на пазара на нови софтуерни продукти, маркетингови кампании, както и обществени инициативи. 

През октомври 2016г. е наградена за "Академични постижения или лидерство" от Junior Chamber International – България.
Прочети още...

 

 Ивелин Иванов - управляващ съдружник

Ивелин Иванов е управляващ партньор във фирма “И Ар Пи България” ООД (ERP.BG), където работи от 2001 г. и към момента ръководи отдел „Поддръжка“. Ивелин има дългогодишен опит в производственото и програмно осигуряване в различни предприятия. Зад гърба си има над 120 проекта по внедряване на интегрирани информационни системи за управлението на бизнеса в десетки производствени предприятия и компании в сферата на дистрибуцията и търговията. Прочети още...
   
Dimitar Dimitrov - Sales Manager ERP.BGДимитър Димитров - Търговски мениджър

Димитър Димитров е търговски мениджър на “И Ар Пи България” ООД (ERP.BG) и има ключово участие в десетки успешни продажби на системи от типа ERP (enterprise resource planning), BI (business intelligence) и CRM (customer relationship management). Преди това е заемал длъжността специалист „Продажби“ в същата компания, както и сходни позиции в други български разработчици на бизнес софтуер. Прочети още... 

Александър Калинков – мениджър на партньорска мрежа
 

Александър Калинков е мениджър на партньорската мрежа на „И Ар Пи България“ (ERP.BG). Има богат опит в сферата на бизнес софтуера от клас ERP, включително CRM и вертикални решения.

Александър Калинков развива партньорския модел NetProject, който дава възможност за стартиране на собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne®. Освен млади предприемачи, в партньорската мрежа на ERP.BG присъстват и утвърдени фирми, които предлагат като част от портфолиото си продукта на софтуерната компания. 
Прочети още...