Our partners
Партньори на ERP.BG за бизнес консултиране и внедряване на ERP и CRM решенияЗлатни

 
ITC Consult е дългогодишен партньор на ERP.BG и изпълнява отговорната роля по внедряването на EnterpriseOne® ERP. Компанията предоставя бизнес анализи и консултации при планирането и организацията на процеса по внедряване на EnterpriseOne® и осигурява специализирани индивидуални и групови обучения на нашите клиенти.www.itc-consult.net

Smart Business Soft-logo


Smart Business Soft е консултантска фирма, специализирана във внедряването на EnterpriseOne® ERP. Компанията предоставя бизнес анализи и консултации при планирането и организацията на процеса по внедряване на ERP и CRM решения.Сребърни  АС Сюприм е дългогодишен партньор на ERP.BG при внедряването на финансово-счетоводните модули на системата EnterpriseOne® ERP.

www.assupreme.com

 Balance off logo
Задбалансова ЕООД е консултантска фирма, предоставяща финансови и счетоводни услуги. Компанията е партньор на ERP.BG при бизнес консултирането и внедряването на EnterpriseOne® ERP.


Регистрирани

 actsoft_logo.jpg

Акт Софт АД
е партньор на ERP.BG по внедряване на EnterpriseOne® ERP и разработката на вертикални, уеб и мобилни приложения към ERP системата. Компанията има дългогодишен опит в сферата на интегрираните системи за управление на бизнеса и натрупана експертиза във всички сфери на бизнес софтуера, включително ERP, CRM, BI решения.

 


www.act-soft.com
 logo_crazy web studio

Crazy Web Studio предоставя цялостни уеб и маркетинг решения. Компанията е сертифициран партньор на ERP.BG за разработката на мобилни и уеб приложения към EnterpriseOne® ERP. Фирмата предлага и услуги по бизнес консултиране и внедряване на ERP и CRM решенията на ERP.BG.www.crazywebstudio.com

 logo_VS Bulgaria VS Bulgaria Ltd. е сертифициран партньор на ERP.BG при продажбата и внедряването на ERP и CRM решения, базирани на EnterpriseOne ERP. Компанията е специализирана в предоставянето на цялостно корпоративно обслужване, дизайн, печат, пред-печат, е-магазини, сайтове и софтуерни решения по поръчка.

 
 logo_Obshtestvo na znanieto

Институт „Общество на знанието“ е организация с нестопанска цел, фокусирана върху научно- технологични изследвания. Институтът е сертифициран партньор на ERP.BG за предоставяне на бизнес анализи и внедряване на EnterpriseOne® ERP. 
Аптос ООД е консултантска компания с фокус върху проекти за оптимизация на бизнес процеси и внедряване на ERP и CRM решения. Компанията предлага и съпътстващи обучения и поддръжка, както и възможност за консултиране и водене на проектната документация на български, английски, немски и испански език.