ERP.BG Partners success stories
Първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, станала Златен партньор на ERP.BGITC Consult

Ай Ти Си Консулт ЕООД е първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, която стартира през 2006 г. с цел да бъде мост между нуждите на клиента и доставчиците на информационни технологии. Oт самото си създаване компанията е фокусирана върху оптимизирането на ефективността на информационните структури и повишаване на възвращаемостта от инвестициите в ИТ.

През 2007 г. Ай Ти Си Консулт стартира проучване за доставчици на бизнес софтуер по молба на свой клиент от производствения сектор. След редица срещи с фирми, предлагащи софтуерни решения за управление на бизнеса, Ай Ти Си Консулт избира фирма ERP.BG (тогава Алое Ко ООД) и разработената от нея ERP система EnterpriseOne®. Много важно било, че системата е всеобхватна, както и че е процесно, а не документно ориентирана.Stefan Nikolov - ITC Consult"Разбрахме, че бъдещето е в този клас системи. EnterpriseOne непрекъснато се развива. ERP.BG не следва масови тенденции, а предвижда бизнес потребностите, които ще бъдат актуални след 5 години." - Стефан Николов


След като се запознава детайлно с EnterpriseOne®, Ай Ти Си Консулт не само успешно консултира своя клиент при избора на ERP система, но впоследствие решава да се заеме и с внедряването ѝ в производственото предприятие.

През 2008 г. Ай Ти Си Консулт и ERP.BG сключват партньорство. ERP.BG осигурява обучение на компанията, както и лицензи за EnterpriseOne® и хардуерно оборудване, обезпечавайки безпроблемната работа на системата.Днес Ай Ти Си Консулт е Златен партньор на ERP.BG и има зад гърба над 15 проекта по внедряване на EnterpriseOne® в различни производствени и търговски компании в България. Фирмата предоставя бизнес анализи и консултации при планирането и организацията на процеса по внедряване на ERP системата.

"Разбрахме, че бъдещето е в този клас системи. EnterpriseOne® непрекъснато се развива. ERP.BG не следва масови тенденции, а предвижда бизнес потребностите, които ще бъдат актуални след 5 г. Ето защо сме сигурни, че и след 5 г. партньорството ни с ERP.BG ще бъде актуално, защото ще бъдем в крак с времето и потребностите на бизнеса”, коментира Стефан Николов от Ай Ти Си Консулт.