Cloud ERP
ERP като услуга
Абонаментната версия на EntepriseOne ERP е изцяло онлайн базирана и достъпна под формата на услуга (SaaS) през Вашия десктоп, лаптоп или мобилно устройство. EnterpriseOne® Online е много по-сигурно, гъвкаво и ценово достъпно ERP решение, осигуряващо 24 часов достъп до фирмените ресурси от всяка точка, свързана с Интернет.Гарантирана сигурност и надеждност


Облачно базираната ERP система извежда сигурността на фирмената информация на много по-високо ниво. Липсата на локални данни и поставянето им в защитени центрове за данни предоставя много по-високо ниво на сигурност и защита от неоторизиран достъп.


Гъвкавост


Лесно можете да добавяте други функционалности, да увеличавате или намалявате броя работни места според текущите нужди на Вашия бизнес, като заплащате точно толкова, колкото реално ползвате.
Избирайки EnterpriseOne® Online Вие превръщате ERP системата в оперативен разход, вместо в дълготраен нематериален актив.


Значителни спестявания 


EnterpriseOne® Online се използва през Интернет, което позволява на клиентите да се сдобият с пълноценна ERP система, спестявайки разходите за сървър, сървърна операционна система, база данни, мрежова и охладителна техника, както и заплащането за скъпи ИТ специалисти. Вие спестявате всички тези значителни капиталови разходи, заменяйки ги с минималните месечни плащания за една изцяло онлайн базирана ERP система, достъпна под формата на услуга (SaaS).


Винаги актуални


Избирайки EnterpriseOne® Online, Вие получавате безплатно винаги най-новите версии на ERP решението. Можете да ползвате всички нови възможности и подобрения, съпътстващи развитието на ERP системата, повишавайки продуктивността и сигурността на Вашите служители.


Мобилност


Корпоративната мобилност увеличава значително ефективността на служителите, оптимизира разходите и подобрява качеството на обслужване. Оптимизирането на системата за работа с таблети, както и синхронизацията на срещи и задачи с мобилни телефони дава достъп до нужната на Вашите служителите информация, където и да се намират. Те могат пълноценно да оптимизират своите отношения с клиенти, партньори и доставчици, да организират в движение своите задачи, да издават фактури на място при клиента, както и да извършват продажби в движение. Мениджърите, от своя страна получават мощен инструмент да управляват бизнеса отвсякъде и по всяко време.