Издания и цени

ERP.net е мощна и гъвкава платформа, предоставяща решения за управление на бизнеса на широко разнообразие от компании и браншове.

Открийте кое издание е най-подходящо за Вашия бизнес и получете оферта за Вашата компания.

Безкомпромисни решения с ненадмината гъвкавост

Вашата компания среща както типични за индустрията Ви предизвикателства, така и уникални такива.

Създадена така, че да се адаптира прецизно към Вашия бизнес и неговите нужди, иновативната платформа ERP.net е налична в няколко издания.

Всяко решение е специално съобразено с фактори като бизнес процесите, големината, дейностите и бранша на разнообразието от фирми на пазара.

Опознайте различните издания на платформата и се сдобийте с точното за Вас, за да дадете тласък на Вашата организация по пътя към успеха.

Акценти

Оптимизирайте производствените процеси и ресурси

Пресъздайте своите производствени технологии в дигиталната система за планиране и следене на производствените ресурси. Дефинирайте нови и изпитани рецепти и съставки за създаването на ненадминати продукти. Обединете представянето на хора, машини и оборудване в единна производствена сила и я управлявайте оптимално и безпрепятствено.

Разширете пазарния си дял чрез интерактивен маркетинг

Навлезте на нови пазари и затвърдете позицията на текущите си чрез ефикасни и запомнящи се маркетингови послания към клиентите Ви. Премахнете преградите между отделите по маркетинг, предпродажби и продажби. Поставете ясни цели и следете прецизно достигането им. Обединете всички канали на продажби в единна система с лесно управление. Бъдете винаги пред конкуренцията и в течение с пазарните тенденции.

Оперирайте в пълно съответствие и интегрирана отчетност

Рационализирайте процесите по Вашата документация свързана с алкохолни продукти. Автоматизирайте отчетността пред държавните институции и регулаторните органи. Осигурете си работа в пълно съответствие с изискванията на законодателството. Улеснете експортирането на данни чрез уеб приложение, специално предвидено за Агенция “Митници” и редуцирайте времето за изготвяне и обработка на документацията, изисквана от Вас.

Открийте

Имате нужда от помощ при изобра? Насреща сме!

Насрочете среща, за да дискутираме в детайли Вашия бизнес и начина, по който функционира. А ние ще Ви покажем как платформата ERP.net може да покрие и надмине всички уникални изисквания, които имате, за да преодолеете предизвикателствата на съвременния пазар. Виждаме най-добрата версия на вашия бизнес и внедряваме бъдещето.