Нашите клиенти

Нашите решения помагат на бизнеси в широк набор от икономически сектори.

Дистрибуция и търговия

Инкофудс ООД е търговска фирма, заемаща водеща позиция на българския пазар в дистрибуцията на бързооборотни стоки. Дистрибутира брандове с дълга история, безкомпромисно качество и пазарни лидери в цял свят. Поради добре подбраното портфолио фирмата присъства със своите продукти във всички съществуващи вериги.

Евромаркет Груп е най-голямата търговска компания за индустриално оборудване и строителна техника у нас.

Пауърмарк ООД осигурява широк кръг от професионални решения с маркетингова, дистрибуционна и управленска компетентност в бранша на бързооборотните храни и напитки във високоценовия сегмент.

Агива ООД оперира в сферата на дистрибуция на бързооборотни стоки на българския пазар.

Алекс Фиш се занимава с производство и търговия на риба и рибни деликатеси.

Вега Медикал е дистрибутор на медицинско оборудване, високотехнологични медицински устройства и консумативи.

Фирма Стойчеви се занимава с дистрибуция и продажби на агротехника, резервни части и консумативи. Сервизни услуги в сферата.

Дестинация България продава и отдава под наем подемна техника.

Мания е водеща франчайз верига с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция.

Брандекс България ЕООД се налага като дистрибуторска компания, специализирана в разпространението на нелекарствени продукти в аптечната мрежа на територията на България.

Тони Бад ООД е водеща търговска фирма на българския пазар за тапети, пердета, декоративни фолиа, лепила, бояджийски принадлежности, шкафове за баня, аксесоари за баня и кухненски аксесоари.

Оригами България ЕООД е търговец на дамска конфекция.

Алта България ЕООД е сред водещите дистрибуторски компании в сектора за бързооборотните стоки.

Сивеа ООД е търговско дружество с основна дейност доставка и сервиз на въздушни компресори.

Фирма Профиклийн е вносител и търговец на професионални хигиенни консумативи.

Тананд извършва търговия с компютърна техника, консумативи и канцеларски материали.

Вива-Б е търговска фирма с предмет на дейност международна търговия с промишлени стоки.

Туплекс е лидер в дистрибуцията на плексиглас, поликарбонат, пвц, полиестер, полистирол, полиетилен и други полимери на плоскости, тръби и пръти в Централна и Източна Европа.

Мебели Идея извършва търговия с мебели и интериорно обзавеждане.

Notos

Нотос България е търговец на едро и дребно на парфюмерийни и козметични продукти, както и търговец на дребно с дрехи и обувки.

Пазар-Витоша ЕООД е най-големият директен вносител на фитнес оборудване и аксесоари от ново поколение.

Прайм Технолоджийс ООД е търговска фирма, официален партньор на водещи производители на машини и оборудване за строителството и индустрията със специален фокус към технологиите, машините и оборудването за добив и обработка на инертни материали, рециклиращата индустрия, земекопна и подемно-транспортна техника.

Стама Ко ООД е българска компания с основен предмет на дейност търговия на едро с бързооборотни стоки (FMCG),  включваща български и глобални брандове, в европейски и световен мащаб.

Финмарк Комерсиал ЕООД е дистрибутор на семена, торове и препарати за растителна защита.

Хорес Профешънъл Сървис ЕООД е българска компания, специализирана в търговията с хотелски и ресторантьорски порцеланови, керамични и стъклени изделия, прибори за хранене и барово оборудване.

Дизайн и инженерство

ВиК материали, отводнителни системи – представителство на немската фирма “Хауратон”.

„Минекс България ООД е търговско – инженерингова компания, предлагаща индустриално оборудване. Компанията е специализирана в доставка, монтаж и пуск на машини и оборудване, отговарящи на най-съвременните световни технологии за повърхностна обработка.

СИС Груп е дружество с холдингова структура с основен акцент върху предлагането на цялостни технологични решения за бизнеса.

Производство

HUS

Фирма Хъс се занимава с търговия на метали и производство на метални изделия.

Производство и дистрибуция на широк асортимент от вина. Винарна Менада търгува в глобални мащаби.

Марс Армор е водещ производител на бронежилетки за защита от куршуми, осколки и хладно оръжие. Фирмата е популярна на вътрешния и международния пазар като компания използваща съвременни решения в областта на балистичната защита.

Компанията е производител на оптика. Съсредоточена е върху производството на прецизни оптични компоненти и висококачествени опто-механични продукти в съответствие със спецификации на клиента. Завод за Оптика АД е международно действаща компания, снабдяваща множество клиенти в световен мащаб.

Ilinden

Завод Илинден е собственост на американската компания CPC (Counter Pressure Casting) Inc. и произвежда машини за леене на алуминий с противоналягане и ниско налягане, екипировка на линии за производство на детайли от алуминий, пресформи за алуминий и пластмаса, както и разнообразни алуминиеви детайли, като джанти и носачи за автомобили.

Оптикоелектрон Груп е компания произвеждаща широка гама от качествени оптични компоненти. Продуктите им включват оптикомеханични, оптоелектронни и лазерни устройства и системи за национална отбрана, медицински цели, машиностроене и уредостроене.

Биофреш е производител на натурална и био козметика.

Фирмата Аспасия се занимава с производство и търговия на безалкохолни напитки.

Дитекс е производител на кухненски и интериорен текстил.

Демобаза произвежда и търгува облекла и аксесоари.

Реалмет МСС Иновейшън Груп е производител на метални контейнери. Предлага широка гама от мултилифт и лифтдъмпер контейнери. Произвежда локално и продава както на територията на страната, така и на международния пазар, с фокус върху Западна Европа.

Паладиум ЕООД е един от водещите лидери на пазара за работни облекла и търговия с работни обувки и лични предпазни средства.

Перси е системен администратор и производител на високо качествени сървърни и компютърни системи.

Лунатоне България изпълнява производство и проектиране на електронни продукти за международния пазар.

Аустротерм е водещ производител на висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от EPS и XPS. Компанията е лидер в предлагането на оптимални решения за изолация във всяка област.

Холдинг Кимкооп ООД e водещ производител на силициеви оптични материали и готови оптични компоненти.

Колев и Колев АД е производител на детски обувки и дистрибутор на обувки, облекла и аксесоари за деца с едноименния бранд. Компанията се занимава активно с проектиране и производство на широка гама от детски обувки. Колев и Колев продава както чрез собствена верига магазини, така и чрез мрежа от партньори.

Печатна индустрия

Фирма СТС Принт – град Габрово е дъщерна фирма на СТС Инвест Холдинг – гр. Габрово. Печатницата работи повече от 8 години и е фактор на пазара на гъвкави опаковки в България.

Чайка АД е фабрика, занимаваща се с производство на опаковки от хартия и картон, на картонени и каширани опаковки с офсетов печат.

Услуги

Мундус Сървисиз е дружество опериращо в сферата на управление на инфраструктурата (фасилити услуги). Предоставя услуги по управление и поддръжка на сгради, строително-ремонтни дейности, техническа поддръжка на сградни системи и съоръжения, професионално почистване и разнообразни консултантски услуги.

“Доверие – Обединен холдинг” АД е едно от най- големите холдингови дружества в България, основан през 1996 г. като приватизационен фонд с портфейл от участия в над 30 предприятия от различни отрасли на икономиката.

UBB Pensions

ОББ ЕАД е пенсионно-осигурителна компания, понастоящем част от KBC Group.

Финансово-счетоводни и консултантски услуги.

К Медия Тек предлага уеб хостинг услуги.

Финансово-счетоводни и консултантски услуги.

КЕЙСИЕМ ЕООД е българска компания, работеща в областта на информационните и комуникационни технологии. Компанията предлага консултантски услуги, цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения за бизнеса и образованието.

Ди енд Ви Консулт ООД извършва лабораторни изследвания за установяване на безопасността и качеството на храните.

Orchid

Посредническа дейност на агенции за недвижими имоти и разработване на проекти в сферата.