Алое Ко сертифицира сървърни системи на Перси за своята ERP система EnterpriseOne

Българската софтуерна компания Алое Ко сертифицира две сървърни системи на производителя на висококачествени български компютри Перси, които са оптимизирани за работа с ERP – системата EnterpriseOne…

Дата:

Автор:

Двете компании си партнират вече повече от три години, предлагайки цялостни бизнес решения, включващи всички компоненти на корпоративната информационна инфраструктура – ERP (Enterprise Resource Planning) система, сървъри за нея, както и необходимите прилежащи мрежови устройства. Двете сървърни конфигурации са насочени към малки и средни фирми, както и към големи компании. Те са тествани многократно за работа с EnterpriseOne, доказали са своята надеждност и представляват оптималното решение като цена и производителност, за безпроблемното функциониране на ERP системата.

„Решението, което предлагаме с Перси не е просто една съвместна оферта. То е базирано на многократни тестове и има за цел да елиминира много от потенциалните „подводни камъни“, които са скрити в проектите за внедряване на бизнес софтуер. Често в такива случаи фирмите подценяват готовността на сървърната и мрежова инфраструктура да поеме нарастващата нужда от трафик, свързана с работата на една ERP система, а при проблеми доставчикът на софтуерното решение и този на хардуера понякога започват да си прехвърлят отговорността един на друг. Партньорството на Алое Ко с Перси е гаранция, че клиентите ще бъдат защитени от подобни проблеми, а в добавка няма да им се налага да комуникират с няколко доставчици“ – заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Двете компании са завършили успешно над десет съвместни проекта, което дава гаранции, че предлаганото от тях цялостно решение работи добре. Партньорството позволява не само да бъде предпазен клиентът от проблеми, а и екипите на Алое Ко и Перси да спестят ценно време, което намалява и цялостната цена на проектите.

„В партньорство с Алое Ко ние предлагаме не само многофункционално ERP решение и сертифицирани за него сървъри на по-достъпна цена, а също и цялостна консултация по въпроси, като разположението на ресурсите за съхранение на данни, оразмеряването, инсталирането и конфигурирането на сървърите, резервирането на данните и всички останали аспекти от подобен проект. С внедряването на ERP система фирмата преминава към едно по-високо ниво на организация, бизнесът става много по-силно зависим от храдуерната инфраструктура и значението й нараства многократно“ – посочи Мартин Филев, управител на Перси.

Двете сървърни конфигурации, сертифицирани от Алое Ко работят с иновативните процесори Sandy Bridge на Intel*. Първата от тях – (s040) Tower, 6 HDD Trays, Single PSU – се предлага с версията за малки и средни фирми EnterpriseOne Small Business Edition. Тя включва цялата функционалност на пълния пакет, лимитирана единствено по отношение на максималния едновременен брой работещи потребители и поддържаното издание на SQL Server – Workgroup. Сървърът позволява управлението на до три фирми от всякакви браншове, или между 6 и 25 работни места, а изданието на SQL Server позволява автоматизация само на най-основната административна задача – ежедневен пълен бекъп. Повече информация е достъпна тук:

Втората конфигурация – (s041) 1U, 6 HDD Hotswap, Single PSU, EnterpriseOne Standard – е подходяща за стандартната версия на ERP системата EnterpriseOne и е насочена към утвърдени средни или големи фирми от всички браншове. Тя включва всички функционалности на системата и може да се използва за управление на до пет собствени фирми. Поддържаното издание на SQL Server – Standard, включва всички инструменти за автоматизация на ежедневните административни задачи, както и възможности за огледални бази и автоматично прехвърляне към резервен сървър при отказ на основния. Конфигурацията е подходяща за между 10 и 80 работни места. Повече информация е достъпна тук:

Повече за EnterpriseOne

EnterpriseOne е една от първите български системи за управление на бизнеса от клас ERP. Тя включва управлението на всички бизнес процеси в една стопанска организация – от маркетинга и продажбите, през производството, складовото стопанство и снабдяването, до счетоводството и финансовата отчетност. EnterpriseOne работи успешно както в малки и средни фирми, така и в големи предприятия или холдинги. По отношение на функционалностите системата се конкурира успешно не само с други български продукти от този клас, а и с тези на големите чуждестранни разработчици, добавяйки към автоматизацията на бизнес процесите и мощни средства за анализ като напълно интегрирания собствен модул за бизнес изследвания (Business Intelligence).

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

* – Sandy Bridge и Intel са марки на съответната технологична компания. Тази компания не е в партньорски отношения с Алое Ко и не подкрепя Алое Ко по какъвто и да е начин.

За автора