АЛОЕ Ко стана сертифициран партньор на Microsoft

Дата:

Автор:

Българският разработчик на системи за управление на бизнеса АЛОЕ Ко придоби статут на Microsoft Certified Partner, съобщиха от компанията. Престижната сертификация е получена на 14 март и важи за срок от една година, след което периодът може да бъде продължен.

Статутът на Microsoft Certified Partner гарантира високата степен на интеграция на продуктите на Microsoft с разработваната от АЛОЕ Ко ERP система EnterpriseOne и се явява своеобразна гаранция за професионализма в работата на българската компания.

Партньорският статут с водещата американска компания е част от цялостната насока на развитие на АЛОЕ Ко, която още от създаването си приема за своя фирмена политика решаването на конкретни технологични проблеми на бизнеса и благодарение на това днес има зад гърба си над 150 успешни проекта по внедряване.

През 2001 г., осъзнавайки зараждащата се нужда от нов клас информационни продукти, АЛОЕ Ко започва разработката на EnterpriseOne – една от първите български системи за управление на бизнеса от клас ERP. Продължение на тази политика е и навременното развитие на нови продукти като Exchange (за обмен на данни с външни системи), Market (за управление на продажбите в търговски обекти), MobileSeller (за продажби посредством мобилни устройства) и EnterpriseOne CRM (за управление на продажбите и взаимоотношенията с клиентите).

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 16 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива продукти. Компанията има специфичен опит и завършени продукти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама.

В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. 

За автора