Алое Ко представи тенденциите в мобилните бизнес приложения на конференцията IDC Enterprise Mobility Forum в София

Увеличаването на широколентовия мобилен трафик, появата на нови устройства и бързо променящите се навици сред младото поколение ще обезпечат бъдещия ръст в сектора на мобилните приложения.

Дата:

Автор:

Но докато бумът до сега е бил по-скоро в сегменти като развлечения, мобилни игри, новинарски услуги и социални мрежи, то тепърва предстои ръст при сериозните корпоративни приложения за смартфони и таблети. Това прогнозира Иван Аржентински, управител на българската софтуерна фирма Алое Ко по време на конференцията IDC Enterprise Mobility Forum. Събитието, на което Алое Ко беше официален партньор, се проведе на 12 юни, в столичния хотел Шератон и събра специалисти и визионери в сферата на мобилните технологии.

Алое Ко разработва бизнес софтуерни решения от 1993 г. и днес нейната ERP система EnterpriseOne е една от първите, които са оптимизирани изцяло за работа с мобилни устройства, за управление с мултитъч, както и интегрирани със софтуерни телефонни централи. Мениджърът постави сред най-интересните нови възможности на своето решение наличието на различни интерфейси за смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри с повече от един монитор, оптимизацията за работа с докосване, включително с контекстна командна лента, плъзгането и мащабиране с пръсти, както и алтернативните режими за работа с докосване и работа с мишка.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 17-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил,  строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора