АЛОЕ Ко стартира партньорство с Перси

Инициативата ще донесе на клиентите повече надеждност и сигурност, както и по-ниски разходи при внедряването на ERP система…

Дата:

Автор:

Българският разработчик на ERP системи за управление на бизнеса – Алое Ко, стартира партньорска програма с производителя на висококачествени български компютри Перси ООД. Двете компании, които вече имат опит от съвместната си работа по ERP проекти, ще предлагат нов продукт, включващ ERP системата EnterpriseOne, нейното внедряване, доставка на необходимите за целта хардуер и софтуерни приложения, както и всички останали компоненти, които са от значение за функционирането на интегрираната система. В пакета е включен и помощен софтуер, като бази данни, Windows Server и др.

Партньорството е ново за българския пазар, защото свежда до минимум усилията и времето, изразходвани от клиента в рамките на един ERP проект, като едновременно с това повишава гаранциите за съвместимост на различните компоненти от системата и намалява цялостната себестойност на проекта. На практика клиентът получава една напълно готова за работа система, в която всички приложения са инсталирани. За него изборът на АЛОЕ Ко и Перси означава повече сигурност, надеждност, гарантирано качество, спестяване на време и средства, които биха били изразходвани в търсене на подходящия хардуер. Освен това стандартизираният продукт дава възможност за намаляване на разходите, което за клиента означава по-ниска цена на целия пакет, отколкото биха стрували компонентите поотделно.

„За нас е от първостепенна важност да предоставим на клиентите си по-пълна услуга, задоволявайки максимално техните потребности и чрез синергията ни с Перси се доближаваме до тази своя цел. За функционирането на всеки софтуер, е необходима хардуерна инфраструктура, а поради специфичните системни изисквания на различните издания на EnterpriseOne, използването на подходящи сървъри и компютри е от ключово значение за нормалното функциониране на ERP системата. Освен това, неподходящи сървърни системи, могат да изложат на голям риск, изключително важната фирмена информация. Затова решихме да се възползваме от дългогодишния опит и професионализъм на специалистите от Перси, спестявайки на клиентите си лутането в „необятната джунгла“ от хардуерни компоненти“ – посочва Иван Аржентински, управител на фирма Алое Ко.

За автора