Версия 3.0 на решението ще бъде представена официално на 9 май в столичния хотел „Кемпински Зографски“

Дата:

Автор:

Новата ERP система ще бъде представена официално от фима Алое Ко на 9 май, от 16:00 ч. до 18:30 ч., в Зала „София 1” на хотел „Кемпински Зографски“ (бул. Джеймс Баучер № 100). Събитието е отворено за всички желаещи, но след предварителна регистрация, която може да бъде направена до 3 май 2012 г.

На презентацията на EnterpriseOne 3.0 ще бъдат представени последните тенденции в мобилността и обединените комуникации, които са напълно интегрирани в новата версия на ERP системата. Тя разполага със собствен модул за обединени комуникации, което позволява на служителите и мениджърите да се възползват оптимално в работата си от всички комуникационни канали – фиксирани и мобилни телефони, електронна поща и др. Освен това системата е напълно синхронизирана с мобилните устройства и екипите могат лесно да прехвърлят и разпределят задачи, напомняния, както и да отчитат дейности посредством своите смартфони и таблети. Тъчскрийн оптимизацията представлява последната стъпка в синхронизацията с клетъчни устройства, която превръща EnterpriseOne в една изцяло мобилна ERP система.

„Създавайки новата версия 3.0 на EnterpriseOne, нашето желание е да обединим в едно бизнес решение най-иновативните функции в сферата на бизнес софтуера и да направим тези функции достъпни за всяка българска фирма – малка, средна или голяма. Мобилният достъп до корпоративните ресурси и интеграцията на ERP с обединените комуникации дават конкурентни предимства на компаниите по света и стремежът ни е да сведем тези предимства до възможностите на българския бизнес. Алое Ко отдавна предлага редица опции за олекотено внедряване на ERP система в малки фирми, за разсрочено плащане или за предоставяне на EnterpriseOne като услуга. С новата версия 3.0 ние ще продължим да следваме тази политика и едновременно с това ще разширим възможностите, достъпни за българския бизнес, включвайки най-новите тенденции в сферата на мобилните решения и обединените комуникации“ – заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора