Версия 2015/1 на EnterpriseOne ERP няма да поддържа Windows XP

Дата:

Автор:

Във връзка с официалното прекратяване на поддръжката на Windows XP от страна на Майкрософт, считано от 08.04.2014 г., фирма ERP. BG уведомява своите клиенти, че следващата версия на EnterpriseOne ERP – “2014/2” все още ще поддържа Windows XP. Очаква се тя да излезе през втората половина на 2014 година.

Тъй като Windows XP става несигурна операционна система, това ще е последната версия на EnterpriseOne ERP, която ще я поддържа. По-следващата версия 2015/1, която ще излезе в началото на другата година вече ще поддържа само Windows Vista, 7, 8 и по-нови версии.

Екипът на ERP.BG отдавна работи по интеграцията на разработената от нас ERP система с навлизащата на пазара операционна система Windows 8 и днес EnterpriseOne е сред малкото системи за управление на бизнеса, изцяло оптимизирани за новите Windows 8 базирани устройства. Сред предимствата на ERP системата ни е и поддръжката на работа с чувствителни на докосване екрани (touch screen), които значително улесняват и оптимизират работата с EnterpriseOne.

За автора