ERP Academy спечели награда за инвестиции и иновации в образованието

Специалната награда на церемонията за наградите на индустрията от високия клас LIFESTYLE AWARDS 2015 бе връчена от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на д-р Наталия Футекова и ERP Academy.

Дата:

Автор:

Първата по рода си у нас организация ERP Academy, насочена към развитието на кадри в областта на бизнес софтуера, спечели специалната награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP LIFESTYLE AWARDS 2015. Призът беше връчен от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на основателката на ERP Academy Наталия Футекова. Официалната церемония по награждаването се проведе в София Хотел Балкан на 19 май.

Когато създадохме академията, ние си дадохме сметка, че това е първия по рода си подобен проект в България. Затова и този приз е от особено значение за екипа на ERP Academy, тъй като ни показва, че сме на прав път и усилията ни се оценяват от обществото“ – заяви Наталия Футекова.

Припомняме, че неотдавна академията обяви старта на първата по рода си у нас магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи“, в партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Новата магистратура ще включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BPM (Business Process Management), BI (бизнес анализи), управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и др. Лектори ще бъдат представители на някои от най-успешните български фирми от сектора – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, консултанти от водещи международни ERP компании, както и утвърдени преподаватели от ВУЗФ. Студентите ще получат възможност за стаж, както и за работа в бранша.

За автора