ERP.BG отличи утвърдени партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject

ERP.BG отличи утвърдени партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject.

Дата:

Автор:

На официална церемония в пиано бар „Арбат“ в столичния „Хотел Балкан“, софтуерната компания ERP.BG обяви имената на първите фирми, които получиха златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията, сертифицира нови консултанти по модела NetProject и връчи специална награда за разработката на мобилно приложение към EnterpriseOne®.

„ERP.BG продължава да разширява своята мрежа от сертифицирани партньори в страната и чужбина, защото вярваме, че в бъдеще ERP системите ще стават все по-ключов фактор за управлението на бизнеса и повишаването на конкурентоспособността.“, обявиха представители на компанията.

ERP.BG представи иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца и предизвика интерес не само в България, но и в чужбина, след коетосертифицира своите нови консултанти, които преминаха курс на обучение тази година. Вечерта продължи с обявяването на имената на първите фирми, които получиха златно и сребърно ниво като утвърдени партньори на компанията.

Първи своето отличие получиха сребърните партньори „Smart Business Soft“ – консултантска фирма за внедряване на ERP системи, която е и първият проект, излязъл пилотно от стартъп програмата, която ERP.BG създаде за подкрепа на стартиращи предприемачи в областта на бизнес софтуера.

Златното отличие получи фирма „Ай Ти Си Консулт“ ЕООД – първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, която успешно си партнира с ERP.BG повече от 8 години и до момента има 20 реализирани проекта по внедряване на EnterpriseOne® в различни производствени и търговски компании в България.

На официалната церемония специална награда получи Даниел Петков от DP Software Development Ltd., който разработи Android приложение за разработката на мобилно приложение към EnterpriseOne ERP. Mobile Seller e Android приложението за мобилни продажби, коeто вече се използва на над 200 устройства, като към момента се тества от още няколко бъдещи клиенти.

В края на вечерта  ERP.BG обяви ексклузивно пред всички гости старта на партньорството си с pCloud – компания  с над 3 милиона потребители, която комбинира  широки ИТ умения и ярка креативност, като създава решение за съхранение в облак, което да е еднакво подходящо както за лична, така и за бизнес употреба.

За автора