ERP.BG пое инициатива за възстановяване на училищната библиотека на 176 ОУ в с. Негован

Веси Бонева, Deep Zone Project, популярният блогър и автор Емил Конрад, и българската представителка на един от най-престижните конкурси в Лос Анджелис – Лидия Иванова се включват в инициативата #СпасиБиблиотека.

Дата:

Автор:

Кампанията, организирана от софтуерната компания ERP.BG (И Ар Пи България ООД) има за цел да подпомогне 176 ОУ в с. Негован, в което преди време е изгоряла библиотеката, но освен така необходимите книжки и пособия, при тях има недостиг и на компютърна техника. Училището е малко и трудно се издържа само, но именно любовта към знанието и децата провокира директора да търси помощ от хората и бизнеса. Към момента в него учат 144 деца от предучилищна група до 8 клас и всички те се обучават по информатика с остаряла и недостатъчна техника, което води до проблеми в учебния процес.

Представителите на бизнеса често подкрепят различни социални инициативи, като и този път откликват на молбата на директора на 176 ОУ в с. Негован, като стартират кампанията Спаси Библиотека. Към нея вече се присъединиха Фондация „Подарете книга“ и ВИЗА клуб.

Училището се нуждае главно от класическа литература (българска и западна), приказки и енциклопедии, а пълен списък с необходимите пособия можете да намерите на специално създадения хаштаг #СпасиБиблиотека, както и на Фейсбук страниците на училището и ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително ¨C вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора