ERP.BG стартира партньорска програма с чуждестранни университети

Дата:

Автор:

Българската софтуерна фирма ERP.BG започва партньорска програма с висши училища от различни европейски страни. Фирмата вече води преговори с няколко университета в Обединеното Кралство. Инициативата е в продължение на дългогодишната партньорска програма на компанията с българските университети и е част от нейната политика за разширяване на дейността в чужбина. Припомняме, че неотдавна ERP.BG започна да предлага своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne на пазара във Великобритания.

„Екипът ни от много години предоставя софтуерни лицензи и лектори на някои от водещите български университети и целта ни е да пренесем този успешен партньорски модел в чужбина. Още от създаването си до днес ERP.BG винаги се е развивала успоредно в двете насоки – бизнес и обществена дейност. Затова беше съвсем естествено със стартирането на нашите международни бизнес операции да разширим и втория аспект от дейността си“ – споделя по този повод доц. д-р Наталия Футекова, управляващ партньор на софтуерната фирма.

ERP.BG развива партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Техническия Университет – София, Стопанската академия „Димитър А. Ценов” – Свищов, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“, на които предоставя лицензи за бизнес софтуер, лектори, открива нови курсове, провежда семинари, участия в майсторски класове, консултации и други инициативи. В резултат студенти от различни специалности се запознават от близо с модерни софтуерни решения от клас ERP и CRM и получават нови перспективи за професионална реализация. В рамките на своята обществена дейност компанията подкрепя също български училища, читалища, както и организации за насърчаване на предприемачеството сред младите хора.

За автора