ERP.BG представи предимствата на мобилния достъп до ERP, CRM и BI на конференцията „Мобилност на бизнеса, взаимодействие и социален бизнес“

Дата:

Автор:

Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG представи предимствата на мобилния достъп до своето цялостно ERP, CRM и BI решение EnterpriseOne пред гостите на конференцията „Мобилност на бизнеса, взаимодействие и социален бизнес“. Лекцията се проведе преди броени минути в столичния Гранд Хотел София.

„Тежките и трудни за достъпване системи за управление на бизнеса вече са в миналото. Едно съвременно ERP решение трябва да работи еднакво добре както онлайн, по метода „софтуер като услуга“, така и през разнообразни мобилни устройства“ – посочи пред аудиторията Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG и добави, че мобилният достъп е от ключово значение също и за работата със CRM (Customer Relationship Management) и с BI (Business Intelligence) модули. Управляваната от него компания е разработила една от първите ERP (Enterprise Resource Planning) системи, изцяло оптимизирани за работа с мобилни устройства и чувствителни на докосване екрани – EnterpriseOne.

Мениджърът демонстрира нагледно редица нови предимства на мобилната ERP система за различни длъжности и екипи в една компания. Търговците например получават възможност да представят своите продукти в реално време, да достъпват отново в реално време цялата свързана с работата им информация, както и да изготвят цялостни оферти на момента – още докато са на среща при клиента.

За мениджърите е особено важно наличието на мобилен Business Intelligence модул, оптимизиран за touchscreen интерфейсите на таблетите и смартфоните. С него те получават по всяко време достъп до бизнес анализи, ключови показатели за производителност, както и разнообразна информация за бизнес процесите, което в крайна сметка улеснява значително възможността им да вземат правилни решения. Освен това мобилната ERP система осигурява в реално време видимост върху натоварването на сервизните и други ключови за бизнеса екипи, позволява на сервизните служители да приемат нови заявки в движение и да отчитат извършените ремонтни дейности в реално време. Различните екипи могат лесно да прехвърлят задачи помежду си, а техните ръководители получават моментална информация за статуса на ремонтната дейност.

За малките и микро фирми, както и за различни самонаети лица, независими консултанти и фриленсъри мобилната ERP система предоставя пълна свобода, създавайки своеобразен виртуален офис, в който всички информационни и комуникационни услуги са в „облака“.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора