ERP.BG ще участва в международната изложба MachTech & InnoTech

Дата:

Автор:

ERP.BG ще вземе участие в международната специализирана изложба за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech & InnoTech, която ще се проведе от 5 до 8 април в Интер Експо Център.

В рамките на изложението компанията ще представи своето специализирано решение за дистрибуторски компании в индустриалния сектор EnterpriseOne® ERP Industrial Distribution.

ERP решението обединява цялата функционалност, необходима за управлението на бизнес процесите и дейностите, специфични за компании, опериращи в областта на търговията с индустриално оборудване.

То позволява управлението на мрежа от дистрибуторски филиали в реално време, разпределение на продуктите по канали за дистрибуция, разполага с възможности за изготвяне на оферти на конфигурирана техника, задаване на индивидуални търговски условия според канала за продажби, както и пълен контрол над логистиката. В решението е включен специализиран модул за отдаването на индустриална техника под наем и друг – за управлението на сервизна мрежа и мобилни сервизни екипи.

За автора