ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програмата

Дата:

Автор:

ERP.BG обяви тазгодишната си стажантска програма. За обявените позиции „Технически специалисти за поддръжка на ERP (Enterprise Resource Planning) система“ и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP система“ могат да кандидатстват студенти и дипломанти от всички учебни заведения в страната. Изискванията към кандидатите са да имат траен интерес в областта на информационните технологии, отлична компютърна грамотност и добро владеене на английски език.

„Екипът ни е убеден във важността на обучението в сферата на Enterprise Resource Planning системите и другите бизнес софтуерни решения в българските учебни заведения. Предвид нарастващото значение на този клас софтуер за бизнеса, познанието за него вече е важно не само за ИТ специалистите, а и за практиците в области като маркетинга, финансите, счетоводството, продажбите и на практика всяка сфера на дейност. Затова компанията ни от години си партнира с водещи български университети и участва в различни образователни инициативи. Целта ни е не само да си намерим подходящи кадри за нашия екип, а и да спомогнем за повишаване на общото ниво на познание в сферата на бизнес софтуера” – разказва управляващият партньор в ERP.BG Наталия Футекова.

ERP.BG има дългосрочно партньорство с Университета за национално и световно стопанство, Стопанската академия „Д. А. Ценов“, Технически университет – София и Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“, предлагайки безплатно софтуерни лицензи за учебни цели, както и лектори. Стажантската програма в компанията ще позволи на много млади хора да се докоснат до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които софтуера за мобилни телефони, тъчскрийн интерфейсите, системите за бизнес анализ (BI – Business Intelligence), системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), както и решенията за обединени комуникации. Всички стажанти ще повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда, а някои ще получат шанса да бъдат назначени в ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително ¨C вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора