ERP.BG подкрепи класацията “Новатори в образованието”

Дата:

Автор:

Българската софтуерна компания ERP.BG подкрепи като генерален спонсор единствената по рода си у нас класация за личности, създаващи позитивна промяна в образователната ни система – „Новатори в образованието”. В тазгодишната надпревара за оценките на жури и публика се състезаваха общо 43 участника, сред които преподаватели, иновативни методи за обучение, технологични решения и платформи, неправителствени организации и инициативи.

Управляващият съдружник на ERP.BG д-р Наталия Футекова за втора поредна година участва в журито на инициативата, което обедини специалисти в сферата на образованието, технологиите и медиите. „От името на журито на класацията бих искала да кажа, че и тази година ни беше изключително трудно да определим победителите. Качествените проекти и инициативи в сферата на образованието у нас са наистина много и въпреки че за мен беше голямо удоволствие да разгледам всички тях, беше и много трудно да избера онези, които да поставим на челните позиции. Радвам се, че участвах в инициативата за втора поредна година, убедена съм в нейната важност и пожелавам успехи на всички участници в класацията, защото тяхната дейност има огромно значение за начина, по който ще изглежда България в бъдеще”, сподели д-р Наталия Футекова.

Припомняме, че д-р Наталия Футекова основа първата по рода си магистратура по бизнес софтуер “Бизнес анализ и ERP системи”. Тя е фокусирана върху бързо развиващия се сегмент на системите за управление на бизнеса и има за цел да подготви студентите за кариера в него. За разлика от други магистратури в технологичната сфера, тази няма да подготвя програмисти, а специалисти по продажба и внедряване на бизнес софтуерни решения. Тя ще бъде с икономическа насоченост и на практика ще позволи на хора без познания в областта на програмирането да направят успешна кариера в ИТ сектора.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително ¨C вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора