Екипът на ERP.BG подкрепя състезанието за млади предприемачи 3Challenge за втора поредна година

Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG ще подкрепи за втора поредна година състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge.

Дата:

Автор:

С това технологичната фирма потвърждава своя дългосрочен ангажимент към стартъп екосистемата в България, подкрепяйки една от най-силните прояви в тази сфера у нас. Тазгодишното четвърто издание на надпреварата стартира на 30 март 2013 г., със събитие в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

ERP.BG ще предостави на всички участници, преминали първия етап на състезанието, безплатен едногодишен достъп до своята онлайн CRM система EnterpriseOne CRM. Системите от клас CRM (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите) имат ключово значение за по-ефективните взаимоотношения на екипа на една фирма с нейните клиенти и партньори. Този тип софтуер оптимизира значително времето на екипа и подобрява удовлетвореността на клиентите. Това го прави особено ценен за стартиращи фирми, които често не разполагат с достатъчно ресурси и персонал.

„Значението на стартиращите фирми за всяка една икономика е голямо и затова за нас е особено важно да подкрепяме подобни прояви, вдъхновяващи младите хора, да започнат собствен бизнес. Целта ни не е само тези нови компании след време да ни станат клиенти. В случая става въпрос за един много по-значим процес, защото колкото повече нови фирми стартират дейност, толкова повече ще се подобрява цялостната бизнес среда и пред ERP.BG ще има много повече възможности за растеж“ – заяви Наталия Футекова, управител на ERP.BG – „Ние ще предоставим на участниците в състезанието 3Challenge едно много иновативно решение, позволявайки им да се възползват от функционалности, които ще оптимизират значително тяхното време и ще повишат ефективността им. Това ще обезпечи значително по-бързото развитие на тези фирми и ще ги направи по-конкурентни на други, много по-големи пазарни играчи.“

Състезанието за млади предприемачи 3Challenge се организира от студентския клуб по предприемачество Start It Smart, с цел да покаже, как една идея може да бъде развита до устойчив бизнес. Младежи до 35 години от цяла България имаха възможността да кандидатстват със своя идея за бизнес на сайта www.3challenge.com. Състезанието е разделено на три етапа – Idea, Seed и Grow, които се провеждат през три месеца.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора