Екипът на ERP.BG проведе обучение в сферата на бизнес софтуера на студенти от УНСС

Дата:

Автор:

Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG се включи за трета поредна година в кампанията „Бизнес и университет“ на Kaтедра „Информационни технологии и комуникация“ към Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Екипът на ERP.BG проведе на 28 февруари, четвъртък обучение за студентите от четвърти курс на специалност “Бизнес информатика“.


Студентите получиха възможност да се запознаят отблизо с възможностите на ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, разработена от софтуерната компания. Те се докоснаха до най-новите технологии в сферата на бизнес софтуера, включително интеграцията на ERP със системите за обединени комуникации в компаниите, вградените в системата Business Intelligence функционалности, възможностите за достъп до корпоративните данни през мобилни устройства и за управление на ERP системата през тъчскрийн интерфейс.

„Включихме в обучението някои от най-новите тенденции в сферата на бизнес софтуера и се надяваме по този начин да подготвим младите хора за бъдещата бизнес среда, в която обединените комуникации ERP и BI софтуерът ще играят все по-важна роля”.


Кампанията „Бизнес и университет“ е изключително полезна и е чудесна възможност, успоредно с добрата теоретична подготовка студентите да придобият и сериозни практически знания, докосвайки се до реалностите на съвременния бизнес. Радващо е, че ръководството на УНСС акцентира в толкова голяма степен на този важен аспект от подготовката на бъдещите висшисти“ – посочва Наталия Футекова, асистент в катедрата и управител на ERP.BG.

Повече информация за дейността на Катедра „Информационни технологии и комуникации“ към УНСС е достъпна на нейния уебсайт, както и на страницата на катедрата във Фейсбук.


Повече за ERP.BG


ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка.

За автора