Иван Аржентински в „Алманах на успешните бизнес казуси в България“ 2019

Дата:

Автор:

Луксозното пето юбилейно издание на Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019 бе представено на бляскаво събитие. Изданието е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС – „Мениджърите споделят“.

Юбилейното пето издание на „Алманах“ събира историите и посланията на над 60 забележителни личности от бизнеса, които споделят изключително откровено своите бизнес истории. Сред тях е и Иван Аржентински – управляващ съдружник в ERP.BG

„Доверието е основен принцип, на който разчитам още от създаването на компанията. Доверие в хората, с които работя, че няма да ме подведат, когато изграждам такова пред клиентите и партньорите. Бизнесът, в който работя е специфичен, защото ние не произвеждаме нещо, което може да се пипне и да се види неговото качество. При софтуера за управление на бизнеса се изграждат дългосрочни взаимоотношения на основата на доверие“, споделя Иван Аржентински пред читателите.

Иван Аржентински е основател и управляващ съдружник на „И Ар Пи България“ ООД (erp.bg) – един от първите български разработчици на ERP системи. Като технологичен предприемач и опитен софтуерен специалист той има ключова роля в създаването на редица бизнес софтуерни продукти, като ERP платформата EnterpriseOne® и InfoStar®. Той е и в основата на визията на ERP.BG за развитието на една изцяло мобилна ERP система, оптимизирана за смартфони и таблети, с интегрирани модули за бизнес анализи (BI), управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), обединени комуникации, управление на проекти и много други.

За автора