Партньорски награди 2016

Дата:

Автор:

Партньорски награди на ERP.BG

ERP.BG награждава златни и сребърни партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject

На официална церемония на 29 март, от 19:00 ч. в Пиано бар Арбат, в столичния Хотел Балкан, ERP.BG обяви имената на първите фирми, които получиха златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията, сертифицира нови консултанти по модела NetProject и връчи специална награда за разработка на уеб и мобилни решения към EnterpriseOne®.
Първи своето отличие получиха сребърните партньори „Smart Business Soft“ – консултантска фирма за внедряване на ERP системи, която е и първият проект, излязъл пилотно от стартъп програмата, която ERP.BG създаде за подкрепа на стартиращи предприемачи в областта на бизнес софтуера.

Златното отличие получи фирма „Ай Ти Си Консулт“ ЕООД – първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, която успешно си партнира с ERP.BG повече от 8 години и до момента има 20 реализирани проекта по внедряване на EnterpriseOne® в различни производствени и търговски компании в България.

На официалната церемония специална награда получи Даниел Петков от DP Software Development Ltd., който разработи Android приложение за мобилни продажби към система EnterpriseOne® – Mobile Seller, която вече се използва на над 200 устройства, като към момента се тества от още няколко бъдещи клиенти.

За автора