ERP.BG ще представи новата си система за управление на винарни на тазгодишното изложение Wine and Spirits Show 2023

В рамките на събитието софтуерната компания ще представи и новия си AI модул, който позволява на всяка фирма да си създаде лесно собствен изкуствен интелект…

Дата:

Автор:

Новата система вече работи в няколко български винарски изби и предстои да бъде внедрена в други. Тя представлява пълноценна All In One ERP система, базирана на ERP.net и оптимизирана за бизнеси с вино и спиртни напитки. Вграденият модул Акциз улеснява подаването на всички необходими данни към Агенция „Митници“ и освен това включва опции за управление на данъчен склад, операции с бандероли и менажиране на бандеролни партиди. Агенция “Митници” от своя страна може да експортира изискваните от производителя отчети чрез специален уебсайт, създаден за целта.

В платформата потребителите могат да планират материалното снабдяване (MRP), натоварването на ресурсите (CRP) и работния график, да следят маркетинга и продажбите. Новата система предлага и клиентски център, улесняващ комуникацията с клиенти и извършването на последващи поръчки. Тя има също модули за управление на инвентара, на складовите процеси, политиките и локациите за съхранение. С помощта на автоматизирано счетоводство, клиентът има поглед върху паричните потоци, маржовете, задълженията към доставчици и плащания от клиенти.  А модулът за бизнес анализи (BI – Business Intelligence) дава на мениджмънта цялостен поглед върху бизнеса и улеснява процеса на взимане на управленски решения.

Посетителите на Wine and Spirits Show 2023 могат да се срещнат с екипа на ERP.BG на изложбен щанд – 4D13.

За автора