ERP.BG ви кани на представянето на новата система за управление на винарни на Wine and Spirits Show 2023

Дата:

Автор:

Ви кани на представянето на новата

Система за управление на винарни от последно поколение

Уважаеми клиенти, партньори и гости,

В периода 08 – 11 ноември 2023 екипът на ERP.BG ще представи изцяло ново решение за управление на компании, занимаващи се с производство и дистрибуция на вино и спиртни напитки.

Системата за управление на бизнеси с алкохолни продукти е технология от последно поколение. Предоставя се от ERP.netиновативна, облачно-функционираща платформа за управление на бизнеса. Решението е създадено в пълно съответствие с всички регулации, които засягат бранша.

Представянето ще бъде по време на събитието Wine and Spirits Show 2023 – едно от най-тематичните и знакови събития през последните години в индустрията. За поредна година, то събира експерти и компании от страната и чужбина, за да им даде възможност да обменят опит и да се запознаят с иновациите в технологиите и бранша.

Имаме удоволствието да ви поканим на събитието, където ще откриете и нашия изложбен щанд – 4D13. На вашето внимание ще представим завършен комплект от интегрирани, ключови бизнес инструменти.

ERP.net улеснява подаването на всички необходими данни към Агенция „Митници“ с вградено приложение за целта. Разберете как платформата може да помогне на Вашия бизнес силно да редуцира времето и усилията прекарвани в административни дейности.

Нещо повече – научете как компанията Ви може да управлява всички процеси по производството и продажбата на вино и спиртни напитки безупречно и безкомпромисно, с една система, на едно място, от всяко устройство и всяка точка на света.

Елате, за да ви запознаем с възможностите, които ERP.net предоставя на алкохолния и други браншове, както и да дискутираме конкретно ползите за Вашия бизнес.

Ентусиазирани сме да помогнем на бизнеса Ви за алкохолни напитки, за да преодолява уникалните предизвикателства пред него с лекота!

Нямаме търпение да Ви посрещнем. Очакваме Ви!


Детайли за събитието и представянето

 • Дати:

08.11.2023 – 11.11.2023

 • Място:

Inter Expo Center

 • Зала:

4

 • Щанд на ERP.BG:

4D13


ERP.net предоставя на винарни и бизнеси с алкохолни напитки

 • Модул Акциз
  Експорт на данни към Агенция „Митници“. Управление на данъчен склад. Операции с бандероли и менажиране на бандеролни партиди
 • Управление на производството на алкохол
  Технологични рецепти, операции и съставки. Управление на материалното снабдяване (MRP), натоварването на ресурсите (CRP) и работния график
 • Маркетинг и продажби
  Управление на кампании, промоции, дистрибуционни канали, бонуси и отстъпки. Ценообразуване и получаване на поръчки през уебсайт, имейл, телефон и физически магазини.
 • B2B портал
  Клиентски център, улесняващ комуникацията между Вас и Вашите клиенти и последващи поръчки към Вас
 • Инвентар
  Управление на номенклатури, наличности, свободни количества, партиди
 • Склад
  Управление на складови процеси, политики и локации за съхранение
 • Финанси
  Автоматизирано счетоводство, парични потоци, маржове, задължения към доставчици и плащания от клиенти
 • Бизнес анализи
  По-информирани решения на база утвърдени данни. Реакция към пазарните промени в реално време. Оценка на продуктивността на екипите

Научете повече за нашето решение

Разберете как новата система на ERP.BG за управление на предприятия в алкохолната индустрия може да помогне на Вашата компания да ръководи процесите си по един завършен, цялостен начин.

Разгледайте ключовите компоненти на новото ни специализирано решение:


Събитието Wine&Spirits Show 2023

Можете да откриете повече информация за събитието на официалния му уебсайт, където да се запознаете с условията и възможностите за вас при посещението му:

За автора