ERP.BG ще представи новостите в своето винарско решение и нов инструмент за създаване на фирмен изкуствен интелект на Wine & Spirits Show 2024

В рамките на събитието Иван Аржентински, основател на ERP.BG, ще разкаже за предимствата, които една компания може да извлече от създаването на собствен фирмен изкуствен интелект. Неговата лекция ще се проведе на 13 февруари, от 14:00 ч…

Дата:

Автор:

Демонстрацията на нов инструмент, с който всяка фирма може да си създаде свой изкуствен интелект, ще бъде сред акцентите в участието на ERP.BG в тазгодишното изложение Wine & Spirits Show.

То ще се проведе от 13 до 16 февруари в Интер Експо Център София. На своя щанд екипът на ERP.BG ще покаже и новостите в системата си за управление на винарни, базирана на ERP.net.

В рамките на събитието Иван Аржентински, основател на ERP.BG, ще разкаже за предимствата, които една компания може да извлече от създаването на собствен фирмен изкуствен интелект. Неговата лекция ще се проведе на 13 февруари, от 14:00 ч., в лекционната зала в изложбената палата.

На щанда на компанията ще бъде представено и решението за управление на винарски изби и бизнеси с алкохолни напитки, базирано на гъвкавата ERP система ERP.net. То е създадено в пълно съответствие с всички регулации, които засягат бранша и е оптимизирано за производството, маркетирането и продажбите на алкохолни напитки.

Друг акцент от представянето на ERP.BG ще бъде новата гъвкава и лесна за употреба CRM система Express CRM. Тя се внедрява бързо и лесно, и може да заработи в една компания на практика веднага.

Щанд D4 в зала 1

Очакваме Ви!


Вземете Вашия пропуск за събитието

Можете да откриете повече информация за събитието на официалния му уебсайт, където да получите Вашия пропуск или билет:


Детайли за презентацията

  • Дата:

вторник, 13.02.2024

  • Час:

14:00 – 14:30

  • Място:

Inter Expo Center, Зала 3, Семинарна (Лекционна) Зала

  • Тема на презентацията

Нов инструмент за създаване на фирмен изкуствен интелект в ERP системата

  • Водещ

Иван Аржентински, основател и управител на ERP.BG

  • Щанд на ERP.BG за събитието Wine and Spirits Show 2024:

Зала 1, щанд D4

За автора