Иван Аржентински презентира “Изкуствен интелект обучен за работа в контекста на бизнеса” на изложението “Архитектурно строителна седмица 2024” в Интер Експо Център

Обучение на изкуствен интелект на естествен език – вижте как! На 04 април, от 13:00ч в Интер Експо Център г-н Аржентински ще демонстрира AI във фирмения софтуер по време на изложението Архитектурно строителна седмица…

Дата:

Автор:

Елате на 04.04.2024г от 13:00ч в Зала 1, Семинарна зала на Интер Експо Център, за да научите повече за развитието на AI в ERP системите. По време на изложението “Архитектурно строителна седмица 2024” г-н Иван Аржентински ще демонстрира най-новата разработка на компанията за обучение на изкуствен интелект в контекста на бизнеса.

През последните години той се очертава като един от пионерите в областта на изкуствения интелект в бизнес системите. Под негово ръководство ERP.BG разработва решение, което позволява на фирмите да създават свой собствен изкуствен интелект.

Революционното в тази технология е, че позволява на всяка компания да създава множество AI роботи, които са интегрирани директно в ERP и CRM системите и се обучават чрез фирмените данни в тях.

Това дава на организацията възможността да персонализира роботите спрямо процесите и информацията в различните отдели. По този начин фирмите имат шанса да адаптират създадения изкуствен интелект към своя контекст и начин на работа, правейки го все по-полезен в работното ежедневие.

Новаторските решения не спират дотук – AI инструментът, разработен от Иван и екипа му, позволява организирането на различните роботи с ИИ в йерархични структури и обединяването им в по-големи такива. Това дава възможност на всяка фирма да създаде глобален за нея изкуствен интелект, който носи познанията на изграждащите го модели и работи в рамките на цялото предприятие.

Усилията му в тези посоки водят до преобразяването на традиционните бизнес модели и подготвят бизнесите за бъдещето, където изкуственият интелект ще играе ключова роля като част от екипа на всяка организация.

  • Ивайло Демирев – Инструментът на успешните техници (Презентация на иновативен софтуер за управление на техници и мобилни групи).
  • Ганчо Генев – Сервизната дейност – как да превърнем в печеливш бизнес?

Очакваме Ви!


Вземете Вашия пропуск за събитието

Можете да откриете повече информация за събитието “Архитектурно строителна седмица 2024” на официалния му уебсайт, където да получите Вашия пропуск или билет:


Детайли за презентацията

  • Дата:

четвъртък, 04.04.2024

  • Час:

13:00 – 14:00

  • Място:

Inter Expo Center, Зала 1, Семинарна (Лекционна) Зала

  • Тема на презентацията

Изкуствен интелект обучен за работа в контекста на бизнеса

  • Водещ

Иван Аржентински, основател и управител на ERP.BG

За автора