Демонстрация на живо на новия AI модул и представяне на системата за управление на винарни, базирана на ERP.net

Екипът на ERP.BG Ви кани на първото официално представяне на системата за управление на винарни и други бизнеси в алкохолната индустрия, базирана на ERP.net. Иван Аржентински, основател и главен мениджър на компанията, ще направи демонстрация на живо на модул AI в платформата…

Дата:

Автор:

На 08 ноември от 11:30 часа екипите на ERP.BG и един от нашите официални партньори – ITC Consult, ще направят съвместно представяне на две от най-новите и иновативни решения в платформата ERP.net.

Мястото е Интер Експо Център (София) – Зала 4.

В семинарната зала на събитието Wine and Spirits Show 2023 от 11:30 часа, ще можете да наблюдавате презентацията на Стефан Николов, основател и управител на ITC Consult. Г-н Николов ще представи иновативното решение в ERP.net, което подкрепя винарските изби и производителите и дистрибуторите на спиртни напитки във всички процеси на техния бизнес – от култивиране на реколтата, през дестилацията или ферментирането, до бутилирането и продажбата на качествени напитки с неповторим вкус.

Специално внимание ще бъде отделено и на модул Акциз в ERP.net, който подпомага на компаниите в алкохолната индустрия да отговорят безкомпромисно на всички регулации, засягащи сферата, наложени от държавните институции.

След това, от 12:00 г-н Аржентински ще презентира най-новия модул в ERP.net.

От презентацията ще разберете:

  • Какви са предимствата от създаването на собствен изкуствен интелект (AI) за една компания директно в ERP системата ѝ
  • Как AI помага да се доведат ползите за корпорациите и холдингите до малкия и среден бизнес
  • Какво прави AI в една ERP платформа полезен в реална работна среда
  • Как всеки член на екипа може да се възползва от тази нова функционалност, приложима навсякъде в една облачна, всеобхватна система за планиране на ресурсите на предприятието.

Ще имате възможност да наблюдавате демонстрация на живо на AI в ERP.net, на която Иван Аржентински нагледно ще представи как всички тези предимства се реализират в практиката на една компания, независимо от нейната дейност, структура и размер.

Събитието ще е изпълнено с динамика, а ние, екипите на ERP.BG и ITC Consult, с удоволствие ще отговаряме на Вашите въпроси. Заповядайте да разберете как ERP.net подкрепя Вашия бизнес във всички негови начинания и предизвикателства!


Вземете Вашия пропуск за събитието

Можете да откриете повече информация за събитието на официалния му уебсайт, където да получите Вашия пропуск или билет:


Детайли за събитието и презентацията

  • Дата:

08.11.2023

  • Час:

11:30 – 12:30

  • Място:

Inter Expo Center, Зала 4, Семинарна Зала

  • Първа част – 11:30 – 12:00:

Система за управление на винарни, базирана на ERP.net, водещ: Стефан Николов, ITC Consult

  • Втора част – 12:00 – 12:30:

Нов инструмент за създаване на фирмен изкуствен интелект в ERP системата, водещ: Иван Аржентински, ERP.BG

  • Щанд на ERP.BG:

4D13

За автора