За ползите от изкуствения интелект в малкия и среден бизнес – Иван Аржентински гостува в Bloomberg TV за предаването Клуб Инвестор

Interview with Ivan Argentinski on AI in ERP systems and the future of ERP software

Гледайте предаването “Клуб Инвестор”, което ще се излъчи на 27 април от 20:00ч. по Bloomberg TV. Иван Аржентински гостува, за да разкаже относно внедряването на изкуствен интелект в малкия и средния бизнес. Разберете какви са ползите и предизвикателствата за интеграция на AI с фирмените данни, както и законодателството, касаещо тези технологии…

Дата:

Автор:

Гледайте Bloomberg TV на 27 април от 20:00ч.

Излезе ли вече изкуственият интелект от лабораториите и теоретичната област и има ли реално, практическо приложение в бизнеса?

На тези и други въпроси отговор ще даде Иван Аржентински – дългогодишен технологичен предприемач, работещ в сферата на бизнеса и бизнес софтуера от над 30 години.

От предаването Клуб Инвестор ще се запознаете с новостите около изкуствения интелект в системите на бизнеса и какво приложение намира той в работното ежедневие на всички – мениджъри, служители, партньори и клиенти.

В разговор с водещия Ивайло Лаков, Иван Аржентински разкрива повече за вълнуващи теми като:

  • Интеграция на ИИ с фирмени данни в ERP системата
  • Ползи и трудности при внедряване на ИИ в бизнеса
  • Прилагане на ИИ за МСП
  • Европейска законова рамка за ИИ

Научете как изкуственият интелект вече работи в компаниите съвместно с екипа им, както и какви вълнуващи възможности ще се разкриват пред индустрията занапред.

Последна редакция: 29.04.2024, 16:58


Повече за Иван Аржентински и ERP.BG:

Иван Аржентински е технологичен предприемач с дългогодишен опит в сферата на системите за управление на бизнеса. Основател и управител е на ERP.BG – компанията, която вече 30 години успешно разработва бизнес софтуер за цялостно управление на всички бизнес процеси, задачи и данни в едно предприятие.

Под неговото ръководство ERP.BG създава и разработва ERP.net – система за управление на бизнеса, която е достъпна за малките и средни предприятия (МСП).

Платформата успешно довежда до сектора на МСП ползите от ERP софтуер, които традиционно бяха налични само за големите компании при използването на този тип системи.

ERP.BG продължава да разработва иновативни бизнес инструменти от най-съвременно технологично поколение, ориентирани към хората. Ключови постижения като персонализацията, интеграцията, мобилността, опростяването на бизнес процесите, автоматизацията и лесната употреба са сред водещите фактори, които движат развитието на системата и до днес.

Всеобхватният комплект от модули и приложения продължава да се разширява, допълвайки непрекъснато платформата за цялостно управление на бизнеса ERP.net с нови инструменти за нови възможности за потребителите.

За автора